مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد آب پنیر به 2 صورت تولید می شود Sweet whey ( a که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود Acid whey (b که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 4667 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 26
دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
 
 

عنوان  تحقیق:

آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

درس:

شیمی مواد غذایی

فهرست

آب پنیر whey

Production

Uses

orginal-1

adittive -2

Health

milk plasma 

مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های

 پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.

آب پنیر به 2 صورت تولید می شود

 Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت

پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.

Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.

تولیدات آب پنیر

Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیــر:کلاریفار- پـــاستوریزه و خشک می شود.

Whey protein:مجموعــه‌ای از گلبول‌هــای پروتئین که از حجم آب پنیر جداسازی   می‌شود که مخلوطی از   گلبول‌های لاکتوگلوبین(~65%)   لاکتوآلبومین(~25%) و سرم آلبومین(~8%) که در شکل طبیعی محلول هستند(مستقل از ph ).

 Whey protein : ارزش بیولوژیکی بالایی داردکه اشاره به سرعت بالای هضم و جذب دارد.Whey protein  به 4 شکل تولید می شود:

1- wpc                                            2- wpi

3- hwpc                                         4- hwpi

دانلود مقاله پاورپوینت شرکتهای تأمین سرمایه و کارکرد آنها در بازار سرمایه

دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

دانلود پاورپوینت فصل پنجم حسابداری مدیریت استراتژیک: از تئوری تا عمل جلد اول تالیف: دکتر محمد نمازی

دانلود خلاصه کامل کتاب بیانیه مفاهیم بنیادی حسابرسی ترجمه و تالیف دکتر علی نیکخواه آزاد

پنیر ,whey ,تولید ,فایل ,محصول ,جانبی ,محصول جانبی ,پنیر محصول ,ساخت انواع ,فراورده‌های لبنی ,جانبی فراورده‌های ,پنیر محصول جانبی ,محصول جانبی فراورده‌های ,اسیدی مانند کاتیج ,مانند کاتیج تولید
مشخصات
آخرین جستجو ها